en dag i december

Nu är akvariet borta och det är blandade känslor på g...jobbigt och tråkigt att mina småttingar är borta, förövrigt på g till Piteå, men skönt eftersom då får vi mer plats över. Men inte jättelänge till eftersom vi tänkt placera ett skrivbort med Victors nya datamata å göra typ en "spelhörna".
Ikväll är det "lilla julafton" med kusinerna från stockholm. Vet inte hur detta kommer att gå heller med tanke på att jag inte vet vad dom vill ha å jag har inte önskat mig något heller. Nyårs närmar sig med stormsteg och hur kommer det att gå då?
Jamena kommer man gå all-in eller hur gör man...kläder, face, drickat...för mycket att fundera ut.
Vill ha något med paljetter men va fan ja kan verkligen inte ta på mig något med det på. Kan inte ens tvinga mig själv att göra det. Något fel på mig..även om ja hittar en fin topp eller klänning eller what ever så spelar det ingen roll. Jag bara tittar på den å går därifrån.
kände att dagen till ära..dvs lilljulafton med "småkusinerna" så tar
jag en chill make med en svag brun sotning och fransar från h&m
gjorde en fransk manikyr också bara för att fördriva tid. Men istället för  vitt längst ut så använde jag holo-lacket Greta från make up store :) Great success...!

god jul på er alla!

fick mig bland annat en röd fleecepläd med ärmar = GOSEMYS!!
kommer att bo i denna när jag är hemma å ser på film osv osv osv!! <3
vill tacka mamma, pappa, jens, tomas, mormor, morfar, erika, jolle,
victor, ingela, peter, oscar, ebba, jonas, kristina, monika och mona
för alla julklappar <3
älskar er!

snart snart julafton!

Mykryptonite hälsar alla God jul!

15-12-11

thats all..typ världens muppigaste bilder ja sett (!) men det får vara så helt enkelt, färgerna syns lite grann iaftänkte att jag skulle prova en "julig" sminkning men det gick väl sådär med inspirationen osv osv...
blev de vanliga färgerna jag tänker på när jag hör jul - grön röd och vit
dessutom så hade min kamera slut batteri å lat som jag är nu när klockan tickar närmare å närmare 22 så tar jag å nöjer mig med datakameran.
thats all..typ världens muppigaste bilder ja sett (!) men det får vara så helt enkelt, färgerna syns lite grann iaf. Victor sitter å spelar nya star wars spelet å måste medge att det ser lite spännande ut, och när han är inne i det där så ska ja ta tillfället i akt å spela en veckas gratis wow (moahahaha, vet några som kommer bli sura på mig ^^) men just i detta nu, förutom att skriva här, så tittar jag runt på lite recept, ska baka åt typ hela familjen..
pappa ska få korintkakor, daimtryfflar, bruna bröd och chokladkakor. Mamma och tomas ska få liknande och så ska jag hinna baka prinsessbakelser på självaste julafton som främmandet ska få sig till fika :)
när jag ska hinna det vet jag inte riktigt eftersom när jag vaknar den 24 december ska alla till mormor å fira att hon fyller år, sen blir jag upphämtad av Jens (jobbar på morgonen :S ) och fara till pappa å se kalle å träffa släckten där, därefter far vi till mamma å träffar folket där..dock blir vi inte så många eftersom oskar och johanna kommer den 28/12 å ska fira nyårs med oss (jag på dagen, ska ju till maggan sen på kvällen å ringa in med partypinglorna) och lilly, peter och liselott ska vara hos lillys andra kusiner.
detta är alltså en "prinsessbakelse" mycket god å relativt lättgjord.
kommer göra den lite juligare med andra färger å kanske nått annat på
toppen än en ros :P har dock redan ett band som jag ska he runt, kommer bli så sött :)
lärde mig baka det på bagerikursen jag tog när jag gick på balder.
Prinsessbakelse Receptbild - Allt om Mat
det var förövrigt en usel dag för mig, detta beror på ett litet missöde som skedde när jag städade.
när jag dammsög sovrummet så "lossnade" metallröret från slangen å föll ned med skarpa kanten rakt på min tå..det resulterade i en ond trasig tå och en hel del svordomar. vad är det med mig å alltid skada mina fötter, speciellt på vintern..omg kommer ihåg förra året, då "tappade" jag stortånageln å blödde som fan å hade skarp P-A-I-N första månaderna sen blev det bättre..men fan har fortfarande problem med den jäkla tån..!

äventyr

Slavade i köket hela gårdagen och bakade julgodis. Det blev knäck och tryfflar av tre olika slag, är relativt nöjd av min insats å julens vägnar. Men dock tror inte jag att jag är färdig med pysslet än! Hade inte tänkt juldekorera lägenheten så mycket men det blev värmeljus överallt, en adventsstjärna i fönstret, en liten silvrig "julgran" som jag fått överta av brorsan när han rensade ( tyckte den var mycket fin :-) så jag tackar och bockar!) och till sist en röd amaryllis. Den har haft en tuff månad eftersom Nova hade roligt att spöa upp den när vi inte såg på, så det är bara en stackars blomma kvar och lite bitmärken här och där. Men tapper som den är har den överlevt och standing strong på köksbänken!
Akvariet är fortfarande kvar och hoppas innerligt att få det sålt, drömmläget innan jul, bra julklapp ;-)
Och duktig som jag är, eller för att jag kanske lackar ur lite när det ser ut som skit, så har jag städat handfatet, toan, diskbänken, spisen och diskat. Lite för att fördriva tiden eftersom båda mina två älsklingar hade somnat.
Åh, min spännande dag började typ halv två då Jens kom över för att ta bort det sista ur förrådet å köra upp det på skroten. Då när vi började lasta in i bilen å skulle köra iväg så ville inte bilen vara med längre så den startade helt enkelt inte! Batteriet hade tagit semester, så det slutade med att jag och brorsan försökte rulla igång bilen..Problemet var att:
1: Den tidigare snön hade smält och senare fryst, resultatet blev I S!
2: Det hade därefter snöat igen, vilket gjorde det jävla halt.
3: Svårt att springa igång en tung bil med klackar som gör att man håller på att halka ihjäl sig.
Det gick tillslut iallafall bra när vi kom till en nedförsbacke...

en mysig kväll i december

såhär mysigt har vi det på kvällarna när älsklingen och jag
sitter och ser film

RSS 2.0