soft focus


min fina nya tröja och bling bling, yeey!
hög på alvedon och proppad med lycka..eller var det tvärtom?
Krävs inte mycket för att göra mig lycklig, i nuläget har jag varit sjuk så länge (sjuk = ledsen)
så nu äter jag en bappelsin å är supernöjd

Mr Kors med mjölkchoklad

Rockar tisdagskvällen med project runway med mina favvosockar, varm mjölkchoklad, gurkstavar och Alvedon. Hoppas på en friskare morgondag!


Sliten

Så har nästan 39 graders feber, tur det finns alvedon! Tur jag har den finaste släckten i världen som kommer med medicin, saft och annat smått å gott, ringt å grattat mig och muntrat upp mig <3

Min födelsedag har iallafall tillbringats i soffan med en kall handduk på huvudet, täcke och Dexter på datorn.

Snör in några uppmuntrande bilder på lillkissen, som för övrigt tycker mycket om att sitta/ligga på mig, oftast på morgonen..oj va muntra vi ser ut på sista bilden..

 

 


Kurs

Just nu sitter jag på lunchrast, sista dagen sv mångfaldighetens möjliheter kursen. Känns lite sorgligt på något sätt att vissa man träffat här kanske man inte träffar igen. Idag har vi pratat om olika kulturer och gjort ett överlevnadstest. Vissa ideer var bättre än andra men ingen hade fel, så att säga :)


Idag ska jag nog fara å träna, känns att det behövs! Var som länge sedan nu...jag har ju legat på latsidan och det har sedan gjort att jag blivit bekväm å skjutit upp det. Har ju inte den opererade tån att skylla på längre eftersom jag generellt sätt har mindre ont i den än den andra ( som för övrigt ska opereras snart, håll tummar och tår! ) :)

Uppdaterar mer sen :*


Lördagkvällen

Lite bilder från lördagkvällen som börjar med face-looken^^. Lite bilder från senare på kvällen på Mollys, det var inte fett nice alltså :/ det var iofs ett band som var rätt bra men tyvärr så var det ju inte så mycket till partymusik som man kunde dansa till, vilket lixom var poängen med tjejkväll å mollys...men kanske blir en annan gång då :)


Nu är det måndag 23.40 och imorgon är dag 2 på kursen, tror den hade titeln "mångfaldens möjligheter", handlar om typ fördomar, kategorisering och typ lätt rasism.. Ganska intressant men är ganska jobbigt att prata om eftersom det är ett sånt seriöst ämne. Har dock träffat två trevliga tjejer där som lättar upp stämningen bra när vi väl får rast :) På onsdag är det jobbmässa och sen återgår jag till jobbet igen, saknar mina söta gamlingar :)

Imorgon hade jag tänkt komma igång med träningen igen, hade tänkt idag men kände tröttheten komma som ett slag i ansiktet direkt jag kom hem. Vilade lite i soffan tills victor kom hem sedan började vi städa, har blivit mycket bättre och snaaart är det fint här igen. Ska nog svänga förbi buketten snabbt imorgon och införskaffa lite blommor, känns som det behövs hit. Längtar tills vi kommer igång med renoveringen och att få måla om som vi vill ha det ( och med vi menar jag självklart som "jag" vill ha det, rätt ska vara rätt) ;)

God natt


Lyxlördag

Rostade mackor med marmelad och ost, smarr! Sitter och ser despicable me med victor atm, såg den igår med Anna men jag är ju en person som ser en film flera gånger efter varann. Thats just me :) uppdaterar mer sen, puss!


The first of many

Första inlägget med nya telefonen, är supernöjd med min söta iphone :) mycket har hänt sen sist jag hade en..den blev ju stulen, hade en innan den släpptes i sverige - det var Nice!


Hälften kvar

det röda strecket i nageln är hur långt de i dåläget hade klippt..
det tog både längre tid och gjorde ondare än jag trott..det som gjorde ondast var den första bedövningssprutan som de tog, det var på "insidan" av stortån. Där sitter det en massa nerver som behövde tappa känseln. De började med 5 ml..det räckte inte långt innan det gjorde ont när de klippte..därefter 10..och halva foten tappade känseln     - men inte där det behövdes! Jag frågade om de kunde bedöva andra sidan och även uppe på tån..Då, men 20 ml i tån tappade jag tillräckligt mycket känsel för att klippa av den delen av nageln som krävdes. 4 sprutor sammanlagt..awesome för en spruträdd person...Har inte känt så mycket smärta av en spruta som den första..började till min förvåning skrika och gråta :O inte min stil, ni vet som blodgivare och allt ;)

detta efter typ 10 min, det ser kanske inte mycket ut för världen men kan tala om att det rann blod :O
coolt
lite uppstädat och halvvägs klar
..
ska berätta att det är en ganska underlig upplevelse jag hade när jag tittade ner på foten efter ett tag och läkaren sitter med en tops nedstoppad under skinnet på tån och jag känner inte ett smack! Hoppas inte jag behöver gå igenom samma sak med andra tån, men jag farar att så är fallet...mest rädd för första sprutan. IRRRK!
Nu väntar chill i soffan med citronvatten och te...Undrar vad det blir till middag..känner inte riktigt suget..
Go' kväll!

RSS 2.0